WE CUSTOMIZE

Producten voor u op maat gemaakt

Niet ieder design past bij iedereen, daarom customizen we.

Er is niet één standaard concept dat voldoet aan alle wensen en eisen van al onze klanten, daarom passen wij het aan.

Wij zorgen er voor dat ons concept bij u past, dat vereist soms dat onze producten voor u op maat gemaakt moeten worden, dat is geen enkel probleem!

Uw eigen ontwerp zonder minimum bestelaantal

Doordat wij de hele productieketen in eigen hand hebben, kunnen wij gemakkelijk inspelen op het maken van prints op maat, zonder dat u daarvoor een minimum aantal stuks hoeft te bestellen.

U hoort het goed, bij Wildtex kun u uw naam, logo of beter nog, uw eigen ontwerp op een shirt, sweater, tas, slab of romper laten printen, ZONDER MINIMUM BESTELAANTAL!

We gaan zelfs nog een stapje verder: U kunt bij ons zelfs uw eigen kleding ontwerpen. Als u iets anders wilt dan onze artikelen, als u bijvoorbeeld uw ontwerp op een jurk zou willen zien, dan maken wij dat voor u.

Wij hebben een team dat gespecialiseerd is in het customizen van collecties en prints, uw verzoek is als snoepgoed voor ons designteam!

Team experts

Ons team bestaat uit experts uit de design- en mode industrie. Wij weten wat een hart sneller doet kloppen, dat vind u terug in onze collectie die met liefde en enthousiasme tot stand is gekomen. Dus aarzel niet en neem contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken, we vinden altijd een manier om dat wat onmogelijk lijkt mogelijk te maken.

Wij geloven dat alles mogelijk is, dat maakt ons 100% origineel.