WE CARE

Wij geven om ons concept, om elkaar, om onze klanten en onze collectie, maar ook om onze wereld..

Naast het bedenken van nieuwe prints, thema’s en artikelen om ons concept zo succesvol mogelijk te maken, denken we ook aan wat we kunnen doen voor onze omgeving.

Milieuvriendelijke collectie

Ons team is druk bezig met het ontwikkelen van een milieuvriendelijke collectie, bestaande uit ecologische en duurzame materialen. Daarnaast zijn op zoek naar een milieuvriendelijk alternatief voor onze transparante plastic verpakkingen. We zijn er nog niet, maar hebben een duidelijk deadline gesteld. Houdt onze website in de gaten voor ontwikkelingen op dit vlak, of vraag een van onze vertegenwoordigers naar een update.

We Care programma

Ons We Care programma is een programma dat, net als ons concept, constant blijft evolueren. Zo doneren wij jaarlijks een percentage van onze omzet aan een instantie dat het op dat moment het meest nodig heeft.

Naast geld, doneren we ook kleding.

A Tee for a refugee

Op dit moment initiëren wij het project ‘A Tee for a refugee’ waarin we kleding doneren aan vluchtelingen organisaties voor mensen die onder verschrikkelijke omstandigheden naar Europa zijn gevlucht.

Er staan nog een aantal projecten op stapel, om op de hoogte te blijven van het goede werk dat we doen, houdt u alstublieft onze website en onze facebook pagina in de gaten.

Wij maken misschien niet een groot verschil, maar wij geloven dat verandering begint in het hart van een enkeling, om uit te groeien naar de harten van velen en daarom doen we goed.

Wij ontwerpen, wij creëren, wij customizen, wij leveren, wij volgen op, wij leren, wij passen ons aan, wij lachen… WIJ GEVEN.