WILDTEX CONCEPT

Wildtex is geen product, het is een concept.

Inmiddels is ons concept bij toonaangevende dierenparken en pretparken in verschillende landen een bewezen succes. Iets waar wij als team enorm trots op zijn!

Wij bieden en waarborgen een uniek, op maat gemaakt concept voor winkels in dierenparken en pretparken en zorgen er voor dat de display, stand of muur te allen tijde gevuld is met alleen maar goed verkopende artikelen. Met minder nemen we geen genoegen.

Meerdere unieke thema’s sieren ons creatieve concept en de artikelen die we bieden binnen deze thema’s zijn toegespitst op zowel volwassenen als kinderen en baby’s, waarmee we de meest brede doelgroep bereiken. Naast onze producten, bieden wij ook alle marketing tools aan om zoveel mogelijk aandacht te genereren, waardoor de verkoop nog eens extra bevorderd wordt.

U, als onze klant, hoeft nergens over na te denken; wij komen naar uw winkel en implementeren het concept helemaal aangepast naar uw wensen. Het is zelfs mogelijk om de producten binnen het concept te customizen, alle opties zijn bespreekbaar.

Als een item niet loopt zoals verwacht, dan ruilen wij dit binnen no time om voor een artikel dat u wel goed verkoopt, zodat u altijd alleen maar bestsellers hebt hangen, geen verkopen hoeft te missen en geen voorraad over houd.

In het kort een opsomming van de voordelen van ons concept ter verduidelijking:

  • Genereert meer omzet per bezoeker
  • Vergroot de omloopsnelheid
  • Verhoogd uw marge
  • Geen minimum bestel aantal
  • Geen eindvoorraad
  • Een enorm snelle levertijd

Wij kunnen dit allemaal bieden, omdat wij alles zelf in de hand hebben; van ontwerp tot productie en levering, wij doen alles zelf.

Al onze liefde en creativiteit stoppen we in ons concept en door constant te blijven kijken naar wat wel werkt voor u en wat niet, streven we uiteindelijk naar het meest perfecte concept voor u.

Een manier van werken waarmee we ons, naast onze unieke producten en creatieve concept, nog meer weten te onderscheiden.

In onze gedachten is alles mogelijk, dat maakt ons voor de volle honderd procent origineel!

ONZE KLANTEN

We zijn trots op onze klanten en leveren hen het beste in kleding designs

ONZE BELOFTE

Geen verzoek is ons te groot of te klein. Als het belangrijk voor u is, dan is het belangrijk voor ons, bel ons en laat het ons weten!